Map Unavailable

Fast and Female Oslo World Cup Champ Camp

Date/Time
Date(s) - March 7th, 2014
All Day


Fast and Female Oslo World Cup Champ Camp

Påmelding til Fast and Female 7. mars

Klikk HER : http://heming.no/idretter/langrenn/sidemeny/kalender/?tx_cal_controller%5Bgetdate%5D=20140307&tx_cal_controller%5Bview%5D=event&tx_cal_controller%5Btype%5D=tx_cal_phpicalendar&tx_cal_controller%5Buid%5D=3008&tx_cal_controller%5Blastview%5D=view-month%7Cpage_id-897&cHash=c3fe869ba9

 for å melde deg på. Merk – kun 200 plasser – førstemann til mølla!!

Fredag 7. mars inviterer Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Heming IL til ”Fast & Female”-event på Heming for alle jenter i alderen 9-19 år (født 2005-1995).

“Fast & Female” har som mål å inspirere jenter til å få selvtilliten og lederskapet de trenger til å nå sitt fulle potensial i både idretten og livet!

Det blir en innholdsrik dag med aktiviteter, inspirerende foredrag fra skistjernene og mer. Astrid tar med seg flere fra den kvinnelige langrennseliten, blant annet Kikkan Randall, og håper at du også kommer!

Oppmøte er kl. 15.30 i Heminghallen og varer til 17.30. Tilbudet er gratis. 

Du trenger IKKE være medlem av Heming eller drive med langrenn! Møt i komfortable klær og med godt humør 🙂 

NB! Max 190 deltakere – førstemann til mølla!

”Fast & female” er en organisasjon startet av den canadiske skiløperen Chandra Crawford med formål å oppmuntre jenter i alderen 9-19 år til utvikling gjennom idrett og en sunn, aktiv livsstil. Det som en gang startet som et lite initiativ og en stor drøm har utviklet seg til en organisasjon som i dag står bak event ledet av idrettsstjerner og rollemodeller, med mål om å inspirere jenter til å få selvtilliten og lederskapet de trenger til å nå sitt fulle potensial i både idretten og livet.

“Fast & female” på Heming presenteres i samarbeid med:


Related Events:

< Go Back To All Events